Extra bijdrage nieuwbouw Erfgooierscollege

CDA Huizen

Nieuwbouw voor het Erfgooierscollege
Nieuwbouw voor het Erfgooierscollege

CDA heeft ingestemd met een aanvullende bijdrage voor de nieuwbouw van het Erfgooierscollege. Het oudste gedeelte van de scholengemeenschap (de school bestaat uit twee delen) staat er al sinds 1981. Dit gedeelte is drastisch aan vervanging toe.

In de week voorafgaande aan de raadsvergadering was de gemeenteraad uitgenodigd voor een werkbezoek aan het Erfgooierscollege. Er werd tijdens het werkbezoek een duidelijke presentatie gegeven over de plannen. Ook is er uitgebreid gesproken over de verschillende opties. Voor CDA Huizen was het werkbezoek een extra bevestiging dat het Erfgooierscollege daadwerkelijk aan vervanging toe is.

Investeren in onze kinderen!

CDA Huizen vindt het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in onze kinderen. Naast nieuwbouw en daarmee een modern gebouw, voldoet het Erfgooierscollege straks aan de huidige standaarden met betrekking tot een gezond leefklimaat en “frisse” scholen. De kinderen verblijven immers een groot gedeelte van de dag op school.

In het verkiezingsprogramma Betrokken en Betrouwbaar pleit het CDA voor nieuwbouw van de oude vleugel van het Erfgooierscollege. Deze extra investering voor het Erfgooierscollege sluit aan bij de verkiezingsbelofte van CDA.