Personal statement Marianne Vos-Breel

CDA Huizen

Verbinding

Ik ben Marianne Vos-Breel, getrouwd en moeder van twee jongvolwassen kinderen. Ik woon sinds 23 jaar met veel plezier in Huizen, onze kinderen zijn hier geboren en getogen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Brancheorganisaties Zorg. In mijn werk draag ik bij aan de verbinding tussen onze vijf leden. 

Ook als raadslid wil bijdragen aan verbinding. Verbinding met de inwoners van Huizen, die ik mag vertegenwoordigen, verbinding tussen de keuzes die we als gemeenteraad maken en de wensen van de inwoners van Huizen en verbinding tussen de verschillende dossiers waar dat logisch is. 

Een belangrijke drijfveer is dat de keuzes die we maken goed zijn voor nu én voor later en die bijdragen aan de kracht van de samenleving. Een breed draagvlak is daarvoor belangrijk. Niet alleen onder de mensen die zich actief laten horen, maar ook bij de mensen die weinig interesse in de politiek hebben.

De eerste stap die ik richting de lokale politiek zette, was betrokkenheid bij het participatietraject Keucheniusstraat in 2015. Daarna heb ik mij bij het CDA aangesloten. Vanaf 2018 ben ik commissielid ABM en vanaf 2020 ook Sociaal Domein. 

Ik vind het heerlijk om tijd met gezin en met vrienden door te brengen en daarnaast lees en zing ik heel graag. 

 
 

Wist je dat Marianne

Marianne's paspoort