Winnaar champagne Samenloop voor Hoop

CDA Huizen

Kraam CDA Huizen bij de Samenloop voor Hoop. (bron: CDA Huizen)

Vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni stond Huizen in hetteken van Samenloop voor Hoop. Een geweldig evenement voor iedereen die iets wil bijdrage aan de strijd tegen kanker.

Samenloop voor Hoop

Bij voetbalvereniging SV Huizen stonden er diverse kraampjes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 24 uur lang wandelden vele teams in estafette rond het veld waarop tussendoor allerlei leuke optredens plaatsvonden, een emotionele en waardige kaarsenceremonie, een kinderloop en aan het eind van de 24 uur Samenloop een mooie slotceremonie.

Natuurlijk deed CDA Huizen mee. Fractie, steunfractie, (oud) wethouders en partners liepen samen met de gemeenteraad mee met de 24-uurs wandelestafette. Daarnaast had CDA Huizen een kraam met een prijsvraag om ook op die manier geld op te halen.
Er stond een grote pot kurken en een heerlijke fles champagne, gesponsord door Loire Wijnen, voor degene die het juiste aantal kurken wist te raden.

Winnaar fles champagne

De winnaar was Nico Klein! Natuurlijk gingen de raadsleden samen met de sponsor naar Nico Klein toe om hem de champagne te overhandigen. 2 dagen laterzou hij op vakantie gaan naar Terschelling, en de fles champagne ging zeker mee!  

Na een kop koffie en even stil te hebben gestaan bij het mooie evenement Samenloop voor Hoop, kregen Rutger Rebel,Danielle van Deutekom en sponsor MigchelDirksen gelijk een leuke rondleiding en uitleg over het bedrijf. Natuurlijk werd er uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe verkoopwagen van Nico Klein die elke week te bewonderen is op de markt in Huizen.

Kortom, naast twee bijzondere dagen bij Samenloop voor Hoop konden we dit evenement afsluiten met een leuk bezoek aan vleeswarenspecialist Nico & Alie Klein.