Succesvolle ledenvergadering CDA Huizen

CDA Huizen

CDA-Huizen-ALV-Toelichting-aan-de-wind-janny-bakker
Toelichting door Janny Bakker

Zoals eerder aangekondigd op onze website was vanavond onze voorjaars algemene ledenvergadering. Deze positief verlopen ledenvergadering met een goede opkomst gaf de fractie en bestuur van CDA Huizen veel vertrouwen voor de komende raadsperiode.

Janny Bakker sprak met veel respect over haar collega’s van de andere partijen en de plannen voor een ondernemend, sociaal en duurzaam Huizen. Door zowel Bert Rebel als Janny Bakker werd een toelichting gegeven over de totstandkoming van het collegeprogramma ‘Aan de wind’. Een goed perspectief en mogelijkheden voor de inwoners en voorzieningen in onze gemeente.

Samenstellen nieuw bestuur/fractie

CDA-Huizen-ALV-Afscheid-Jaap-Van-As-als-raadslid
Bloemen voor Jaap Van As uit handen van voorzitter Wim Zwanenburg

Vanwege het toekomstig toetreden van Ruben Woudsma tot de fractie, was aanvulling gewenst voor het bestuur. De leden hebben unaniem ingestemd met de voordracht van Klaas Molenaar tot het bestuur van CDA Huizen. Ruben Woudsma is bedankt voor zijn inzet in de afgelopen 10 jaar. Vanuit de handen van voorzitter Wim Zwanenburg ontving hij een bos bloemen.

Ook waren er bloemen voor Jaap Van As. Na een periode van 8 jaar heeft Jaap aangegeven te willen stoppen als raadslid om zo meer tijd voor zijn gezin vrij te maken.

Fotoimpressie ALV CDA Huizen

Hieronder enkele foto’s genomen door Gert-Jan van Dommelen.

CDA-Huizen-ALV-Raadsleden-in-beeld CDA-Huizen-ALV-Enkele-Leden-in-beeld CDA-Huizen-ALV-Afscheid-Jaap-Van-As-als-raadslid CDA-Huizen-ALV-Afscheid-Ruben-Woudsma-als-bestuurslid CDA-Huizen-ALV-toelichting-danielle-van-deutekom CDA-Huizen-ALV-Toelichting-aan-de-wind-janny-bakker