Politieke wandeling door Huizen

CDA Huizen

Op vrijdag 14 maart start om 16.00 uur een politieke wandeling door Huizen, onder leiding van de Huizer wethouder en CDA lijsttrekker Janny Bakker. Doel is om inwoners van Huizen op een sportieve manier in twee uur tijd goed te informeren over wat er de komende jaren in Huizen zal gaan spelen, dit ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

De wandeling start om 16.00 uur bij het Huizer melkmeisje op het oude Raadhuisplein en gaat vervolgens naar de Marke-de Meenthoek, waar Janny Bakker uitleg zal geven over de ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn en de nieuwe taken die op gemeenten afkomen. Daarna gaat de wandeling verder, van het bedrijventerrein Plaveen, waar economische ontwikkelingen in Huizen besproken worden, naar de haven met het Nautisch kwartier, waar toerisme en recreatie aan de orde komt.

Via het sportcomplex Wolfskamer, met de in aanbouw zijnde sporthal, gaat de wandeling langs het Lucentterrein naar de Keucheniusstraat, eveneens hete hangijzers voor Huizen. De wandeling eindigt om ca. 17.30 uur bij Insolar, waar de deelnemers op kosten van het CDA Huizen een kop koffie of een drankje kunnen nuttigen. Er is tijdens en na de wandeling volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het maximaal aantal deelnemers is 20. Bij (te) grote belangstelling wordt de wandeling op zaterdag 15 maart herhaald. Aanmelden is verplicht. Dit kan via e-mail: janny.bakker@ziggo.nl of telefonisch: (06) 515 10 134.