Onze kandidaten

CDA Huizen

Benieuwd naar onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022? Bekijk het overzicht hieronder en lees meer over de kandidaten in het personal statement.

Onze top 7 kandidaten

Picture of #1 Rutger Rebel

#1 Rutger Rebel

Sinds 2010 ben ik voor het CDA Huizen lid van de gemeenteraad van Huizen. In 2018 ben ik lijsttrekker en fractievoorzitter voor het CDA Huizen geworden. In het dagelijks leven vraagt het gezin met twee kinderen van 11 en 13 jaar én mijn werk op het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de nodige aandacht.
Mijn vrije besteed ik voornamelijk aan fietsen en kitesurfen.

Picture of #3 Bert Rebel

#3 Bert Rebel

Mijn naam is Bert Rebel, 60 jaar oud, getrouwd, vader van 3 kinderen en opa van 4 kleinkinderen. Vanaf 2002 actief in de Huizer politiek, tot 2018 als raadslid, in combinatie met mijn dagelijks werk als accountant, en vanaf 2018 als wethouder met als belangrijkste portefeuilles Financien, Economie, Milieu en duurzaamheid, Wonen en Werk en Inkomen.

Picture of #5 Liselotte Schipper

#5 Liselotte Schipper

Hoi! Mijn naam is Liselotte, ben 23 jaar oud en sta deze gemeenteraadsverkiezingen op plek 5 voor CDA Huizen. Ik heb mijn hele leven in Huizen gewoond: ik heb op de Rehobothschool en Erfgooiers College op school gezeten en bij VVH gevolleybald. Nu studeer ik Politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en ben ik lid bij NSA. In mijn vrije tijd schrijf ik en ga ik graag op stap met vrienden.

Picture of #2 Daniëlle van Deutekom

#2 Daniëlle van Deutekom

Mijn naam is Danielle van Deutekom, partner van een leuke man en moeder van twee kinderen.
Sinds 2014 actief als raadslid van CDA Huizen met twee leuke portefeuilles Sociaal Domein & Fysiek Domein. Dus meepraten en beslissen over welzijn, wonen, jeugd, cultuur, maar ook over werk en ondernemerschap. Voor een Huizen wat we door willen geven!

Picture of #4 Marianne Vos-Breel

#4 Marianne Vos-Breel

Ik ben Marianne Vos-Breel, getrouwd en moeder van twee jong volwassen kinderen en sinds 1999 woon ik in Huizen. Ik heb mij in 2017 aangesloten bij CDA Huizen en ben sindsdien actief in het bestuur en sinds 2018 als steunfractielid in de commissies ABM en Sociaal Domein. Naast wandelen, zingen en lezen, hou ik ervan om dingen te doen in de samenleving, bijvoorbeeld het 4 mei comité, de kerk en sinds kort ook als vertrouwenspersoon.

Picture of #6 Ruben Woudsma

#6 Ruben Woudsma

Mijn naarm is Ruben Woudsma. Ik ben getrouwd en ben vader van twee kinderen. Al geruime tijd politiek actief via bestuurslidmaatschap en andere rollen. Sinds 2014 raadslid in Huizen waar ik mij inzet op dossiers met natuur, infrastructuur, veiligheid en financiën. Ook bekend van het vuurwerkmeldpunt Huizen.
In mijn vrije tijd vind je mij langs de sportvelden van de korfbal of volleybal. Daarnaast loop ik graag een rondje (hard) in Huizen.

Picture of #7 Tim Dieterman

#7 Tim Dieterman

Als jongere (25 jaar) geboren en getogen in Huizen vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor Huizen. Ik werk als docent mens en maatschappij op een middelbare school. Mijn hobby's zijn voetbal (HSV de Zuidvogels), kickboksen (Hejena Gym) en mountainbiken. Daarnaast houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld honden uitlaten.

Vervolg kandidatenlijst

 1. Alexandra Lujee
 2. Helma van Heerikhuize-van der Kwast
 3. Migchel Dirksen
 4. Gert-Jan van Dommelen
 5. Andre Verkaik
 6. Evert van Vliet
 7. Hans Borremans
 8. Jan van Muiswinkel
 9. Remy Witte
 10. Clary Vos
 11. Johanna Visser-Rebel
 12. Ger de Jong
 13. Klaas Molenaar
 14. Margo Dierick-van de Ven
 15. Janny Bakker-Klein