Haal het beste uit Huizen!

n veiligheid. Mijn initiatieven haal ik uit de contacten met de Huizer inwoners. Huizers die met plezier in Huizen wonen en ideeën hebben hoe dit beter kan! Een aantal voorbeelden van deze initiatieven uit de afgelopen vier jaar waar ik uiteraard aan vasthoud zijn:

  • Betere fietsvoorzieningen in het dorp
  • Oprichting van een fonds dat onderzoek naar de historie van ons dorp stimuleert
  • De realisatie van een natuurijsbaan op het terrein van SV Huizen (gereed eind 2014)

 

Met mijn gezin of met andere sporters ben ik veel buiten: zeilen op het Gooimeer, wielrennen en kitesurfen. Als het maar actief is en in de natuur. Huizen is een groene gemeente en ik vind dat zo moet blijven. Er wordt dus niet gebouwd in het groen. Groen houdt niet op bij bomen en plantsoenen maar zegt voor mij ook iets over de manier waarop met onze omgeving en grondstoffen omgaan. De komende vier jaar wil het CDA daarom € 1 miljoen. investeren in duurzaamheid om de kwaliteit van woningen te verbeteren en de zon te gebruiken om energie op te wekken.

Groen groener groenst. 1 miljoen investeren in duurzaamheid.

Wist je dat Rutger

Rutger's paspoort

Duurzaamheid

Voor het CDA is duurzaamheid één van de kernwaarden. Duurzaamheid heeft niet alleen ecologische, maar ook sociale en economische aspecten. Het CDA wil dat mensen de aarde en alles wat daarop groeit en bloeit zo beheren, dat zij die in goede staat door geven aan hun kinderen, de rentmeesters van morgen. Vanzelfsprekend wil het CDA daarom dat alle woningen duurzaam gebouwd, gerenoveerd en onderhouden worden. Het CDA kiest voor veilige woonwijken die schoon en goed onderhouden zijn met duurzame bebouwing en gaat daar de komende vier jaar in investeren.

Contact met Rutger