Personal statement Rutger Rebel

CDA Huizen

Haal het beste uit Huizen!

Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de politiek en het openbaar bestuur. “Wat laten we aan de samenleving en het individu over en wat regelt de overheid” is de vraag die ik me vaak bij een dossier stel. 

Aan de andere kant hou ik het graag heel praktisch want dat is de kracht van gemeentepolitiek. Zaken voor elkaar krijgen waar inwoners direct het resultaat van zien. 

Inmiddels ben ik 15 jaar betrokken bij de politiek in Huizen en wil ik mij de komende vier jaar met het CDA inzetten voor een gezonde leefomgeving. Dat willen wij doen door te investeren in sportattributen in de parken van ons dorp en mountainbike paden in de omgeving van Huizen . 

Politiek is ook investeren in de jeugd daarom willen wij een nieuwe clusterschool op de Koers en een skatepark wat aan de eisen van de tijd voldoet. 

Met mijn gezin of met andere sporters ben ik veel buiten: wielrennen en kitesurfen. Als het maar actief is en in de natuur!

Rutger Rebel

Wist je dat Rutger

Rutger's paspoort

Duurzaamheid

Voor het CDA is duurzaamheid één van de kernwaarden. Duurzaamheid heeft niet alleen ecologische, maar ook sociale en economische aspecten. Het CDA wil dat mensen de aarde en alles wat daarop groeit en bloeit zo beheren, dat zij die in goede staat door geven aan hun kinderen, de rentmeesters van morgen. Vanzelfsprekend wil het CDA daarom dat alle woningen duurzaam gebouwd, gerenoveerd en onderhouden worden. Het CDA kiest voor veilige woonwijken die schoon en goed onderhouden zijn met duurzame bebouwing en gaat daar de komende vier jaar in investeren.

Contact met Rutger