Weten wat er leeft

Huizen is een heerlijk dorp. Als je in zo’n mooi dorp woont en wilt meedoen, moet je je inzetten. Dat heb ik altijd graag gedaan. Als secretaris van het Hart van Huizen toen ik nog een winkel had, als moeder en als klassemoeder op school en als vrijwilliger bij de Wolfskamer Skiclub – is het niet geweldig dat het CDA heeft gezorgd voor een 7e baan!? Dankzij mijn betrokkenheid beschik ik over een enorm netwerk in alle geledingen van Huizen. Van ondernemers tot sporters en leerkrachten. Ik weet wat er leeft. Dat is de waardevolle bagage die ik als CDA’er meeneem naar de gemeenteraad.

Mijn politieke visie ligt dicht bij mijn ervaring en bij de praktijk. Ik maak me sterk voor een goed klimaat voor ondernemers, winkeliers en onderwijs. Vooral onderwijs, zoals nieuwbouw bij het Erfgooiers College. En wat ik heel mooi vind, is dat we in Huizen een Olympisch team van verstandelijk gehandicapte skieërs hebben: het G-Team van de Wolfskamer. Logisch dat ik hun stichting wil blijven steunen. Echt, er valt zoveel te doen!

Nieuwbouw voor het Erfgooierscollege

Wist je dat Daniëlle

Daniëlle's paspoort

En wat ik heel mooi vind, is dat we in Huizen een Olympisch team van verstandelijk gehandicapte skiërs hebben: het G-Team van de Wolfskamer.

Daniëlle van Deutekom

Contact met Daniëlle