Janny Bakker kandidaat eerste kamer

CDA Huizen

Janny Bakker op plek 4 Eerste kamer verkiezingen

Het CDA heeft afgelopen week de advieslijst voor de Eerste Kamer verkiezingen van 2023 gepresenteerd. Voormalig wethouder Janny Bakker staat op plek 4 van de lijst. Zij is daarmee nagenoeg zeker van een zetel in de Eerste Kamer! Janny’s lokale- en regionale inzet op gebied van WMO en tal van andere terreinen worden daardoor erkend en
gewaardeerd.

Dennis Heijnen 

Ook Dennis Heijnen, geboren en getogen Huizer, doet prominent mee aan de Statenverkiezing. Hij is lijsttrekker voor het CDA bij de komende verkiezingen, die op 15 maart zullen worden gehouden.

Met deze twee mensen levert Huizen een aanzienlijke bijdrage aan de landelijke- en provinciale politiek. “Het bestuur is verheugd met de positie van beide kandidaten, we zijn zeker een beetje trots”.
Tijdens het CDA congres op 4 februari wordt de lijst aan de CDA-leden voorgelegd en zal deze definitief worden vastgesteld.

Janny zelf: “Ik ben blij met mijn plek. Dagelijks zie ik in de praktijk dat wetten niet aansluiten bij het leven van gewone mensen. Ik zal mij inzetten daar verandering in te brengen.”