Europese verkiezingen CDA – Made in Europe

CDA Huizen

Europese verkiezingen 6 juni

Wij kiezen voor een Europa dat van waarde is voor alle Nederlanders en Europeanen. Onze bestaanszekerheid en manier van leven kunnen we alleen beschermen in een sterk Europa dat op eigen benen staat. Er is werk aan de winkel. De EU moet zich bewijzen als waardengemeenschap en verantwoordelijkheid nemen voor onze gezamenlijke toekomst. Voor een fatsoenlijk Europa. 

Een fatsoenlijk europa

 
  1. We kiezen voor een Europa dat zijn inwoners beschermt. Een Europa waar we veilig en geborgen zijn.
  2. We kiezen voor een Europa dat zijn inwoners bestaanszekerheid biedt. Daarvoor werken we aan een rechtvaardige en duurzame economie.
  3. We kiezen voor sterke regio’s. Dat is een leefbaar en bereikbaar Europamet respect voor verschillende culturen en tradities.

Made in Europe

Christendemocraten stonden aan de basis van de Europese economie. Uniek aan de Europese economie is dat overheid, werkgevers en werknemers samen verantwoordelijk zijn voor het oplossen van problemen. Deze economie noemen we een sociale markteconomie. Wij laten economische groei, bestaanszekerheid en verduurzaming hand in hand gaan. Zo’n economie mag niet kapot gemaakt worden van buiten. We moeten onze sociale markteconomie beschermen. 

Wij zijn trots op onze innovatie en industrie in Nederland. Wereldwijd komen mensen kijken naar onze industrie.