Clubgebouw Zuidwal krijgt uitbreiding met multifunctionele ruimte

CDA Huizen

Details van de nieuwbouw van het clubgebouw van atletiekvereniging Zuidwal

Uitbreiding clubgebouw Atletiek Vereniging Zuidwal met multifunctionele ruimte voor sporters met een lichamelijke beperking

Atletiek Vereniging Zuidwal is bij de gemeente gekomen met de vraag voor subsidie. Zij willen namelijk uitbreiding van het clubgebouw met een multifunctionele ruimte voor sporters met een lichamelijke beperking. Tijdens de raadsvergadering vroeg het college in te stemmen met deze investeringssubsidie en een in te stemmen met een geldlening aan de vereniging.

Sporters met een lichamelijke beperking van harte welkom!

CDA Huizen is trots op alle verenigingen in Huizen en snapt dat de vereniging graag wilt uitbreiden. Sporters met een lichamelijke beperking zijn van harte welkom bij Atletiek Vereniging Zuidwal, maar door het slechte weer komt het regelmatig voor dat ze dan niet kunnen sporten. Door het bouwen van een multifunctionele ruimte kan er altijd binnen gesport worden bij slecht weer.

Het CDA, maar ook alle andere partijen, hebben ingestemd met de verzoeken en wensen Atletiek Vereniging Zuidwal heel veel succes met de verbouwing. De plannen zien er erg mooi en goed uit en we komen zeker de verbouwing bewonderen.