CDA kamerlid Mirjam Sterk op 11 oktober 2007 in Huizen

CDA Huizen

Onder het motto: Het sociale gezicht van het CDA in de huidige coalitie, gaat Mirjam Sterk in Huizen de discussie aan met leden van het CDA en andere belangstellenden.

De bijeenkomst is openbaar en vrij toegankelijk en vindt plaats op donderdag 11 oktober om 21.00 uur in 't Visnet, De Ruyterstraat 7 te Huizen en wordt vanaf 20.00 uur voorafgegaan door een (besloten) algemene ledenvergadering van de CDA-afdeling Huizen.

Kamerdebatten

Mirjam Sterk zal als inleiding een terugblik geven op de recente Algemene Politieke Beschouwingen.

Daarna zal er een open discussie zijn met de leden en overige belangstellenden waarbij vooral de vraag aan de orde zal komen hoe het sociale gezicht van het CDA hier gestalte heeft gekregen. Ongetwijfeld zullen er leden en kiezers zijn die vragen en/of opmerkingen hebben over de kabinetsplannen en de visie van de Tweede Kamerfractie daarop. Het CDA is een partij die middenin de samenleving staat. Daarom rekent het CDA het ook tot haar taak haar leden en kiezers nader te informeren en verantwoording af te leggen voor het gevoerde beleid en eventuele signalen ter zake op te vangen.

Mirjam Sterk

Mirjam Sterk is sinds 2002 lid van de Tweede Kamer. Zij is woordvoerder Jeugd en Gezin, Kinderopvang, Nationaliteitswetgeving en Eergerelateerd geweld.

Mirjam Sterk zet zich in voor een betrouwbare overheid, die in eerste instantie kijkt waar mensen zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen en die mensen kansen biedt. Maar ook een overheid die steun en bescherming biedt wanneer mensen niet in staat zijn om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dat is waar het volgens Mirjam Sterk om gaat in een betrokken samenleving.