CDA Huizen lanceert nieuwe website

CDA Huizen

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen lanceert CDA Huizen haar nieuwe website. De site is door webmaster Ruben Woudsma geheel vernieuwd en is vanaf nu te bezoeken via een eigen domeinnaam: www.cdahuizen.nl

Aanpassing huisstijl

Naar aanleiding van de landelijke wijzigingen aan de CDA Huisstijl is er besloten om de lokale website van CDA Huizen aan te passen naar deze nieuwe kleurstelling. Veranderingen ten opzichte van de oude website zijn onder andere kleurgebruik en navigatie.

Alleen samen werkt!

Geheel in de lijn met de politieke en bestuurlijke stijl van het CDA Huizen is ervoor gekozen om de nieuwe site voor de afdeling betere interactie mogelijkheden te geven met een ieder die in het CDA geïnteresseerd is, of eigen wensen of opvattingen aan het CDA kenbaar wil maken. Bestuur en fractie hopen dat van deze mogelijkheden ruim gebruik gemaakt gaat worden.

Gemeenteraadsverkiezingen

Nu 7 maart de gemeenteraadsverkiezingen er weer aan gaan komen was dit een aanleiding om ervoor te zorgen dat de nieuwe website ruim voor de verkiezingen klaar zou zijn. Op de nieuwe website zijn de verkiezingen dan ook een duidelijk onderdeel geworden. Zo kunnen bezoekers o.a. met de eerste 10 kandidaten kennismaken en is het verkiezingsprogramma te bekijken op de website.