ALV en spreekbeurt Lotte Schipper

CDA Huizen

Algemene ledenvergadering CDA Huizen in de kruiskerk
ALV CDA Huizen. Datum: 18 november, aanvang: 20:00 uur. Spreekbeurt Lotte Schipper start om 21:00 uur

Tijdens het laatste kwartaal van het jaar wordt traditioneel de algemene ledenvergadering van het najaar gehouden. Naast een huishoudelijk deel die duurt van 20:00 uur tot 21:00 uur Na de algemene ledenvergadering op 18 november komt Lotte Schipper (Internationaal Secretaris van het CDJA) een lezing/spreekbeurt geven.

Algemene ledenvergadering

De aanvang van de algemene ledenvergadering is 20:00 uur (inloop v.a. 19.45 uur).  U bent van harte welkom in de Kruiskerk (bovenzaal) op Jacob van Wassenaerstraat 1, 1272 BP Huizen (hoek Karel Doormanlaan/Naarderstraat). Tijdens de algemene ledenvergadering behandelen we de volgende agenda:

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Notulen van de ALV van 26 mei 2015
  4. Vaststelling CDA Huizen Begroting 2016 en Rekening 2015
  5. Rooster van aftreden bestuur
  6. Rondvraag

Lezing Lotte Schipper (start 21:00 uur)

Lotte Schipper - Internationaal secretaris CDJA.
Lotte Schipper – Internationaal secretaris CDJA.

De CDJA Internationaal Secretaris is actief verbonden aan de werkgroepen ‘Europa’ en ‘Buitenlandse Zaken & Defensie’, is lid van de Politieke commissie en is ons gezicht in Europa richting andere internationale politieke jongerenorganisaties.

Ze komt spreken over het internationaal werk van het CDJA, waarbij de grootste focus ligt bij YEPP (Jongeren van de EVP – Europese Volkspartij). Grote debatten die spelen zijn de Vluchtelingencrisis en Russische Agressie. YEPP houdt zich veelal bezig met de arbeidsmarkt (meer banen voor jongeren, minder regelgeving voor Startups etc.) en de voltooiing van de Single Market.

  • Datum: woensdag 18 november, aanvang 21.00 uur
  • Plaats: bovenzaal Kruiskerk, Jacob van Wassenaerstraat 1, 1272 BP Huizen (hoek Karel Doormanlaan/Naarderstraat)

Van harte welkom voor CDA-leden, introducés en andere belangstellenden!