Traktatie in Voor Anker voor jarige prinses Beatrix

CDA Huizen

CDA fractievoorzitter Bert Rebel spreekt aanwezige bewoners toe.
CDA fractievoorzitter Bert Rebel spreekt aanwezige bewoners toe.

Ook in 2016 organiseerden de Huizer CDA vrouwen samen met de Huizer CDA fractie een feestje bij woonzorgcentrum ‘Voor Anker’ ter gelegenheid van de verjaardag van prinses Beatrix. Inmiddels een traditie, want al zeker 10 keer eerder kwam het CDA Huizen op of rond 31 januari op bezoek bij Voor Anker.

In de middag werd het steeds drukker in de Grote Waaier van ‘Voor Anker’. De ruim 60 aanwezige bewoners kregen een kopje koffie/thee en een koekje uitgedeeld door Kylian (zoontje (4) van Raadslid Danielle van Deutekom).
Bert Rebel, CDA fractievoorzitter, hield een kort welkomstwoord. Hij vertelde dat ook het CDA geniet van deze bijeenkomsten en dat de traditie wat het CDA betreft nog lang wordt voortgezet. Na het zingen van het Wilhelmus voor de 78e verjaardag van prinses Beatrix kregen de bewoners een glaasje oranjebitter of advocaat aangeboden. Tijdens het kijken naar een gedeelte van de film ‘Blauw Bloed’ genoot men daar heerlijk van.

Hartige hap met bitterballen

Toen de bitterballen binnenkwamen was het helemaal feest. ‘Wat een mooie middag hebben we weer’, aldus één van de bewoners. Bert Rebel, Kees de Kok, Clary Vos en Danielle van Deutekom (en haar zoontje Kylian) hebben er ook van genoten, zij bedankten Voor Anker voor de gastvrijheid en beloofden volgend jaar zeker weer terug te komen.