Meet & greet met CDA lijsttrekkers verkiezingen

CDA Huizen

Lijsttrekker Ben Knapen (eerste kamer), lijsttrekker Dennis Heijnen (provincie Noord Holland), lijsttrekker Wim Zwanenburg (waterschap AGV) gezamenlijk in Huizen voor meet & greet.

Groene golf door het Gooi met CDA-prominenten

In plaats van de kiezers naar debatten en andere ontmoetingsmomenten te laten komen, komen lijsttrekkers en kandidaten naar de kiezers toe voor een meet & greet. Lijsttrekkers voor de Provinciale Staten, Eerste Kamer en Waterschap Amstel, Gooi & Vecht Dennis Heijnen, Ben Knapen en Wim Zwanenburg en lokale kandidaten Marleen Sanders, Jaap van As en Daan Versteeg, kandidaat voor het Europees Parlement uit Gooise Meren, zullen hierbij aanwezig zijn evenals  Pieter Heerma, Tweede Kamerlid voor CDA.

Meet & greet en #selfie-moment

Om 10:30 uur zullen de kandidaten aanwezig zijn bij de CDA-kraam op de Lindelaan in Huizen. Benieuwd naar de standpunten van de eerste kamer, waterschap of provincie? Kom langs om de lijsttrekkers een hand te schudden of om op de foto te gaan met de kandidaten. Geen tijd om 10:30 uur? De marktkraam van CDA Huizen is de hele zaterdag bezet voor vragen over de verkiezingen, ook andere lokale kandidaten voor de diverse verkiezingen zijn aanwezig voor vragen over de verkiezingen.

Op de markt is uw tegel een plantje waard!

De waterschapskandidaten Wim Zwanenburg en Jaap Van As vragen komende zaterdag ook aandacht voor wateroverlast. Bij de kraam van het CDA kan er een gratis plant worden verkregen na inlevering van een tegel afkomstig uit de tuin. De waterschapskandidaten willen hiermee meewerken aan bewustwording hoe inwoners in hun eigen omgeving kunnen zorgen voor voldoende en schoon water. Naast een tegel kunnen ook frituurvet en medicijnresten worden ingeleverd bij de kraam.  Frituurvet en medicijnresten door het toilet spoelen vervuilt het water en kost waterschappen veel geld om het weer te zuiveren.

Foto en rechten

De afbeelding in dit artikel heeft is een bewerking van diverse pasfoto’s aangeleverd via CDA. De achtergrond is is een foto van een verkiezingskraam van CDA Huizen.