KEES DE KOK KANDIDAAT VOOR HET CDA-PARTIJBESTUUR

CDA Huizen

Het bestuur van het CDA Huizen heeft unaniem besloten Kees de Kok van harte te steunen bij zijn kandidatuur als vrijgekozen lid ouderenbeleid / zorg voor het landelijk partijbestuur van het CDA. Het bestuur kan zich goed vinden in zijn keuze om als landelijk bestuurslid te opteren voor het expertisegebied ouderen en zorg, omdat hij daarin ook zijn beroepsmatige opleiding en ervaring heeft.

In Huizen is Kees de Kok een betrokken en actief lid. Hij is eerst enkele jaren lid van het afdelingsbestuur en van de redactie van het ledenblad CDAccenten geweest. In die tijd volgde hij ook de CDA-kadercursus. Vervolgens heeft Kees de Kok vooral indruk gemaakt als voorzitter van de programmacommissie die het lokale CDA-programma voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft opgesteld. Hij heeft voortreffelijk leiding gegeven aan het breed samengestelde team van actief betrokken leden, fractieleden en bestuursleden Het bestuur is trots op het uitgebrachte verkiezingsprogramma 'Alleen Samen Werkt', vooral omdat het inhoudelijk goed heeft standgehouden bij de onderhandelingen voor het collegeprogramma 2006 – 2010. Inmiddels is Kees de Kok voor het CDA lid van de gemeenteraad geworden.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Kees de Kok een belangrijke bijdrage aan het bestuur van de partij zal kunnen geven en roept alle leden op tijdens het congres op 2 juni a.s. in Utrecht op hem te stemmen!

Kijk voor meer informatie op de website: www.keesdekok.info