Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen bekend

CDA Huizen

CDA Huizen heeft tijdens de algemene ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Dit nadat in juni Rutger Rebel al tot lijsttrekker voor het CDA Huizen was gekozen.

Lijst met ervaring en nieuw elan

De lijst combineert continuïteit, ingebracht door zittende raadsleden met vernieuwing en verjonging door talentvolle nieuwkomers. Het bestuur heeft daarnaast een enthousiaste groep lijstduwers gemobiliseerd die de kandidatenlijst ondersteunen.

Lijsttrekker Rutger Rebel : “We hebben een fantastische lijst met echte volksvertegenwoordigers die weten wat er speelt in alle onderdelen van de samenleving. Ik ben daar trots op en samen gaan we aan de slag om verder te bouwen op het uitstekende werk van de huidige fractie en wethouder in het College”.

Op de foto van links naar rechts: Migchel Dirksen (nr. 7), Remy Witte (nr. 6), Alexandra Lujee (nr. 8), Ruben Woudsma (nr. 3), lijsttrekker Rutger Rebel (nr. 1), Daniëlle van Deutekom (nr. 2), Janny Bakker (nr. 31), Bert Rebel (nr. 9), Kees de Kok (nr. 4) en Marianne Vos (nr. 5). Jaap van As (nr. 10) ontbreekt op de foto.

Volledige kandidatenlijst

Via onderstaande overzicht is het mogelijk de gehele kandidatenlijst met alle 31 kandidaten te benaderen.