CDA wethouder Bakker rechtstreeks bereikbaar via internet

CDA Huizen

Janny Bakker houdt sinds haar aantreden als wethouder een eigen weblog bij. Hierin beschrijft zij wekelijks haar persoonlijke ervaringen als wethouder in Huizen. De oplettende bezoeker van de website van het CDA Huizen (www.cdahuizen.nl) moet het al zijn opgevallen, aangezien de verwijzing naar de weblog van Janny Bakker duidelijk aanwezig is in het menu.

Janny Bakker vervolgt met dit initiatief het succesvolle weblog van Jaap Kos, maar kiest daarin wel duidelijk een eigen stijl. De layout van het weblog is bovendien compleet vernieuwd en ook het systeem waarop het weblog draait.

Janny Bakker doet in het weblog regelmatig verslag van voor haar opvallende momenten vanuit haar werkzaamheden als wethouder, maar zal ook niet schromen om haar persoonlijke visie op tal van zaken met de lezer te delen.

Behalve het feit dat Janny Bakker haar werkzaamheden en ideeën beschrijft, is het voor de bezoekers ook mogelijk om reacties te plaatsen. Die worden voor zover mogelijk dan ook door haar persoonlijk beantwoord.

Het weblog is te bezoeken via de website: wethouder.cdahuizen.nl