CDA Huizen stelt kandidatenlijst vast voor gemeenteraadsverkiezingen

CDA Huizen

CDA Huizen - Eerste 10 kandidaten van de kieslijst GR2014
De eerste 10 kandidaten voor de kieslijst van CDA Huizen.

De ledenvergadering van het CDA Huizen heeft de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart 2014. In juni was wethouder Janny Bakker-Klein al tot lijsttrekker verkozen door de CDA-leden, nu werd de rest van de kandidatenlijst vastgesteld.

Op de foto van links naar rechts Alex Honing (nr. 8), oud-gemeenteraadslid Clary Vos (nr. 9), Tijmen Duijst (nr. 10), Linda Pontier-Klein (nr. 7), gemeenteraadslid Rutger Rebel (nr. 3), wethouder en lijsttrekker Janny Bakker-Klein (nr. 1), gemeenteraadslid Kees de Kok (nr. 5),  fractievoorzitter Bert Rebel (nr. 2), Ruben Woudsma (nr. 6) en Daniëlle van Deutekom (nr. 4).

CDA-gemeenteraadslid en ‘jonge’ vader Jaap Van As heeft besloten om na 8 jaar raadslidmaatschap terug te treden. Afdelingsvoorzitter Wim Zwanenburg laat weten erg trots te zijn op deze lijst: “We komen met een lijst van 10 herkenbare topkandidaten die is aangevuld met een lange lijst duwers, leden die de kandidatenlijst ondersteunen. De CDA-leden hebben gekozen voor een mix van continuïteit, ervaring en vernieuwing. Het CDA zit landelijk weer in de lift zoals recent nog bleek bij de tussentijdse gemeenteraadsverkiezingen na gemeentelijke herindelingen. In Friesland behaalde het CDA zeer goede resultaten en in Alphen aan de Rijn werd het CDA zelfs de grootste partij in gemeenteraad. Die ambitie hebben wij in Huizen ook. Tijmen Duijst, voorheen gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Huizen, maakt een overstap en kiest nu voor het CDA. Wij zijn erg blij met zijn steun voor het beleid van Janny en haar team”. De lange lijst van steunkandidaten en lijstduwers, met daarop onder meer oud-burgemeester van Huizen Jos Verdier, wordt afgesloten door de oud-wethouder en ereburger van Huizen, Wim Baljet.

Volledige kandidatenlijst

Via onderstaande link is de gehele kandidatenlijst te bekijken: