Personal Statement Ruben Woudsma

CDA Huizen

Buiten beter

Een goede leefomgeving is zó belangrijk! Ik zie het elke dag, als ik ga hardlopen of fietsen of als onze kinderen naar de korfbal- of volleybalvereniging gaan. Gelukkig kan het in Huizen. Dat moet zo blijven en daar willen met het CDA voor zorgen. Bouwen in het groen is geen optie.

Ik werk in de IT. Dat bracht me op het idee om als CDA een app te introduceren, waarmee we ons dorp schoon en veilig houden: de BuitenBeter App. Met deze app kan iedereen schade in de openbare ruimte bij de gemeente melden. De gemeente kan vervolgens snel handelen. Daar heeft iedereen plezier van.

Sinds 2014 jaar ben ik raadslid van de CDA-fractie na een periode die voorafgegaan is als lijstopvolger. Dat heeft alles met mijn politieke visie te maken. Ik zie hoeveel onze partij voor Huizen doet. Onze wethouder heeft verstandig geïnvesteerd in sport. Dat is goed voor de gezondheid en voor het sportverenigingsleven. We moeten daar aan blijven werken. In de periode van 2014-2018 wil ik mij als gemeenteraadslid inzetten voor:

  • Het Jeugdsportfonds: laat ook kinderen van ouders met een krappe beurs sporten
  • Huizen in de top 10 van kindvriendelijke gemeenten door o.a. de nieuwbouw van de Kinderboerderij
  • Een betere en snellere digitale dienstverlening van de gemeente Huizen
In de top 10 van kindvriendelijke gemeenten

Wist je dat Ruben

Ruben's paspoort

De nieuwbouw van de kinderboerderij brengt Huizen hoger op de lijst van kindvriendelijke gemeente.

Contact met Ruben