CDA Huizen toost op nieuwe fietsenstalling Regentesse

CDA Huizen

CDA Huizen plant de pijl voor een nieuwe stalling. (foto: CDA Huizen)

Met genoegen heeft de CDA fractie een toost uitgebracht op de overdekte fietsenstalling die naast de Regentesse is gerealiseerd.  Al vele jaren is deze fietsenstalling onderwerp van gesprek in de gemeenteraad van Huizen. OV-reizigers, die in Huizen afhankelijk zijn van de bus, moesten tot voor kort hun fietsen onoverdekt  in het natte gras stallen.

Het resultaat mag er zijn en wordt gewaardeerd door de reizigers: “eindelijk droge voeten” en  “de stalling past eerder bij  een grote stad dan een dorp”,  zijn reacties van reizigers waarmee de fractie sprak.  De CDA-fractie wil doorpakken en meer van dit soort stallingen laten neerzetten. Op ’t Merk is daar in ieder geval behoefte aan volgens de fractie. Ook daar moeten vele fietsen van ov-reizigers onoverdekt gestald worden.

Heeft u ook een suggestie voor een locatie bij een bushalte waar een nieuwe fietsenstalling zou moeten komen? Laat het ons weten via e-mailadres: fractie@cdahuizen.nl

Foto en rechten

De afbeelding in dit artikel is gemaakt door CDA Huizen. De foto is gemaakt voor ter ondersteuning van het nieuwsbericht.