CDA Huizen steunt voorkeurscampagne Pieter Omtzigt

CDA Huizen

Begin 2012 vaardigde de hele Tweede Kamer CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt af om in Europa de Nederlandse pensioenbelangen te verdedigen. Maar als financieel expert Pieter Omtzigt na de verkiezingen niet meer terugkeert in de Tweede Kamer, kan hij zijn klus niet afmaken. De Europese Unie heeft plannen gepresenteerd om het toezicht op pensioenen meer vanuit Brussel te regelen. Dat zou een ontzettend slecht idee zijn. Het gaat namelijk om meer dan €800 miljard Nederlands pensioengeld, geld waarvoor Nederlanders jarenlang hard gewerkt hebben. Dit bedrag is ongeveer 6 keer de hele Europese begroting.

Om die Europese regelgeving tegen te houden, werkt Pieter nu samen met andere Parlementen . Het Nederlandse pensioenstelsel mag namelijk niet door de Europese Unie worden aangetast. Nederland moet de autonomie houden over haar eigen stelsel.

Laat Pieter zijn werk afmaken; hij waakt over uw pensioen

Om de Nederlandse economie te redden, staat Pieter Omtzigt als belastingwoordvoerder voor een streng en rechtvaardig financieel beleid. Zo heeft hij de belastingverhoging op erfbelasting teruggedraaid en hoeft er over vrijwilligersvergoedingen vaak geen belasting meer betaald te worden. Ook hoeven ouders die hun kinderen geld schenken om een huis te kunnen kopen, nu tot € 50.000 geen belasting te betalen.

Vindt u het belangrijk dat Pieter Omtzigt zich in kan blijven zetten voor uw pensioen? Dan is het van essentieel belang dat u op 12 september op hem stemt. Pieter heeft ruim 17.000 stemmen nodig om weer in de Tweede Kamer te komen.

Stem daarom op Pieter Omtzigt van het CDA. Lijst 4, nummer 39